Stichting BZZ heeft een logo!

Wij vroegen de Britse illustrator David van MightyIsland.co.uk, die vriendelijk ogende tekeningen maakt van dieren en mensen, of wij één van ‘zijn’ bijentekeningen mochten gebruiken als logo.

Zijn reactie: “Ik doneer graag een bij, maar als jullie dat willen kan ik ook een echt logo ontwerpen.” Hij deed dat ook echt, gratis en voor niets. Hierbij danken we hem dan ook heel, heel hartelijk: Thanks so much, Dave, you’re amazing! 

We kunnen nu dus met gepaste trots ons nieuwe logo laten zien – het logo links en alleen de bij rechts:

 

 

Facebookreacties

Eerste kilo bijenzaadjes verkocht!

We dachten dat we er nooit doorheen zouden komen maar het tegendeel was waar: de eerste kilo bijenbloemenzaadjes is verkocht.

Al 107 zakjes van 10 gram gingen per post naar bijenliefhebbers door heel het land. Dat bracht in totaal al ruim €450 op! Alle ‘zaaddonoren’ hartelijk dank.

Een tweede kilo zaadjes is inmiddels aangeschaft. Deze kilo heeft niet 11 maar 15 soorten bloemen, nog fleuriger dus! Meer weten over hoe je zaadjes koopt? Kijk dan hier.

Facebookreacties

De bijenbloemenzaadjes groeien als kool!

De Bijen Zonder Zorgen-bijenbloemenzaadjes groeien heel snel. Zo ziet het eruit na slechts 3 en 4 dagen. Na maar 2 maanden staan ze in bloei en vliegen er overal hommels, bijen en vlinders. Ook een tuin vol bloemen én tegelijkertijd imkers schadeloos stellen die door vandalisme of bijensterfte zijn getroffen?

Eén zakje zaadjes van €3 helpt hen aan wel 1500 bijen! En in no time staat tot 10 m2 van je tuin vol met bloemen. Meer dan €3 per zakje doneren voor meer bijen en meer hulp mag natuurlijk altijd. Stuur om zakje(s) te bestellen een berichtje via Facebook, vul ons contactformulier in of lees hier meer.

Facebookreacties

Steun BZZ met bijenbloemenzaadjes!

Stichting Bijen Zonder Zorgen verkoopt bijenbloemenzaadjes. Voor €3 sturen we een zakje met 10 gram zaadjes, genoeg voor 5 tot 10 m2 aan mooie bijenbloemen in je tuin.

De 15 bloemsoorten bloeien afwisselend tussen april en september in veel verschillende geuren en kleuren. Ook komen ze het volgende jaar weer terug! Zo hebben beide jij en de bijen er veel plezier van.

Hoe kom ik eraan?
Je kunt het contactformulier invullen of een berichtje sturen via onze Facebookpagina. Geef daarbij even aan wat je adres is en hoeveel zakjes zaadjes je wilt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

En wil je meer doneren dan de €3 die we voor een zakje rekenen? Dan mag dat natuurlijk ook. Elke cent gaat op aan bijen!

Twee maanden na het zaaien al dolle bijen- en hommelpret: de BZZ-bijenbloemenzaadjes groeien als kool.

Facebookreacties